GRILLWOK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1043 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillwok. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 20:09 één min punt, wrap was te zoutig dat is jammer. Voor de rest was eetbaar lekker. Eten was op tijd bezorgd en was ook warm. Ik heb genoten van mijn eten. Dankjewel
3 dec 2022 om 8:47 Mais was weer lekker en warm ook de kaassouflee en kroket waren lekker. Vriendelijke bezorger
1 dec 2022 om 21:25 Altijd heerlijke kapsalon
30 nov 2022 om 17:35 Heerlijke patatjes, kapsalon was ook lekker. Goede porties. Warm eten.
30 nov 2022 om 6:40 Mais,kaassouflee en aardappelschijfjes waren lekker Vriendelijke bezorger
27 nov 2022 om 21:03 Het eten was koud. Hamburgerbrood was zo soppig als een spons. Het eten is echt niet meer wat het was geweest. Heel erg jammer. Bestelde er graag inmiddels meerdere keren teleurgesteld. Denk dat dit de laatste keer was.
27 nov 2022 om 10:26 Goed heet en grote porties. Vriendelijke bezorger
26 nov 2022 om 6:31 Lekker was de mais net als de kroket en fricandel Vriendelijke bezorger
25 nov 2022 om 10:32 Black Angus burger was wayy to black this time.
25 nov 2022 om 6:12 Mais,friet en kaassouflee waren lekker Vriendelijke bezorger
18 nov 2022 om 18:55 De mais was lekker en de kaassouflee en kalfs kroket ook. Vriendelijke bezorger
15 nov 2022 om 6:36 De mais en kaassoufle waren lekker sorry dat ik het verkeerd had begrepen maar ik zag inclusief roomboter daarom dacht ik dat ik dat er bij kreeg beter zou zijn te zetten bereid met roomboter.Vriendelijke bezorger