GRILLWOK

GRILLWOK Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 968 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillwok. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 23:01 SUPER klantvriendelijk.Grillwok had voor het bezorgen gebeld ivm een toetje wat ze niet meer hadden en boden mij een andere smaak aan.Bij bezorging bleek er gewonefriet ipv twisterfriet bij te zitten. Na contact met werd twister friet snel gebracht
20 jun 2022 om 12:04 We actually called them up about the Aluu Tikki Veg burger because we were so sure they used a real chicken burger. Turns out it was the most delicious fake meat burger I've ever had - so cool of them to tell us where to get the fake chicken patty!
15 jun 2022 om 22:30 Waited too long
8 jun 2022 om 19:05 Curly fries were super nice, bktterballen didnt taste good, bjrger also tatsted weird & onion rings were mediocre. Everything was rather cold. The delivery guy was super nice!
7 jun 2022 om 19:11 Friet iets doorbakken aub
6 jun 2022 om 22:18 Eten goed, bezorging was supersnel!
6 jun 2022 om 9:16 Eten was lekker. Bezorgtijd was extreem lang, jammer.
5 jun 2022 om 21:38 Spareribs waren hartstikke lekker, heerlijke marinade! En ook de frietjes waren goed van smaak, weliswaar wat slap. Maar dat is te verwachten als ze minimaal 15 minuten moeten reizen om je voedsel af te leveren.
5 jun 2022 om 20:02 Een onderdeel niet gebracht. Konden ook niet naleveren. Ik hoop geld terug te krijgen. Ze boden aan een korting op de volgende bestelling, maar gezien deze keer weet iPatat was lauw. Burgers lauw. Ben ik niet van ze gewend. Meestal is alles goed.
5 jun 2022 om 19:31 Super lekker en ook weer snel!
22 mei 2022 om 22:24 Great food and fast delivery
12 mei 2022 om 18:51 Spareribs waren super!